Allia voor werkzoekendenJe komt net van school en bent op zoek naar een baan die bij je past? Je bent werkloos? Of je hebt een baan, maar voelt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging?

Allia is hét portaal naar jouw toekomst als je op zoek bent naar een baan in Zorg & Welzijn. Met behulp van de Allia app krijg je inzicht in jouw persoonlijke arbeidsmarkt; vacatures die passen bij jouw skills en ervaring! Dat kan wel eens een heel andere baan zijn dan de baan die je voor ogen had.

Hoe het werkt?


Ben je benieuwd naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Maak dan een profiel aan en vertel de virtuele assistent 'Allia' wie je bent. Vervolgens check je binnen no time welke functies het beste matchen met jouw profiel. Jouw toekomstkansen worden niet alleen bepaald door opleiding en werkervaring; je ambities, persoonlijke vaardigheden en competenties zijn minstens zo belangrijk. Allia is geen traditionele vacaturebank maar een persoonlijke wegwijzer voor de arbeidsmarkt met een profiel dat altijd in beweging is.

We matchen jouw profiel aan banen door de inzet van big data en kunstmatige intelligentie; jouw profiel wordt vergeleken met duizenden andere profielen met soortgelijke kenmerken. Hierdoor is het mogelijk om te 'voorspellen' wat de beste vervolgstap is voor jouw carrière.

Is je profiel compleet? Matchen maar! Allia laat direct zien welke functies voor jou interessant zijn op jouw persoonlijke job-radar. Jouw vaardigheden komen van pas op plaatsen waar je misschien zelf nog nooit aan hebt gedacht!